Βιο-Εφαρμογές Home Solutions

Εναρμονισμένα Πρότυπα για μία Αναβαθμισμένη Ποιοτική Διαβίωση

Το Βιο-περιβάλλον και τα  δικαιώματα του βίου ( δικαιώματα προς το ζην και ευ ζην), συνθέτουν το χώρο και τα όρια της ανάπτυξης. Ο ορισμός της λέξης Βιο-περιβάλλον προέρχεται από το Bιο (βίος=το ζείν) και το περιβάλλον.

Bio-Εφαρμογές : Ένας από τους σημαντικότερούς παράγοντες με Bio-καθαρισμους επαγγελματικής απορρύπανσης και εξυγίανσης  για μια Παρεχόμενη Καθαριότητα με αποτελέσματα που βοηθουνι στην προστασία του περιβάλλοντος και κατ΄ επέκταση της βιο-ποικιλότητας.

Αποτελέσματα Επιστημονικών ιατρικών ερευνών αναφέρουν ότι, το 60% των κρουσμάτων άσθματος που παρατηρούνται και στην Ελλάδα, οφείλονται στη ρύπανση και επιμόλυνση των εσωτερικών χώρων.Η επίδραση της χαμηλής ποιότητας του αέρα των εσωτερικών χώρων στην ανθρώπινη υγεία μπορεί να γίνει αντιληπτή από άτομα αλλεργικά, ή με χρόνια ρινικά και πνευμονικά συμπτώματα. Παρατηρείται αύξηση στις εισαγωγές επειγόντων περιστατικών για παιδιά ηλικίας έως 14 ετών εξαιτίας κυρίως κρίσεων άσθματος, αλλά και σε άτομα άνω των 65 ετών με χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια κτλ.

Επιστημονικές ιατρικές έρευνες και μελέτες αναφέρουν ότι, εάν γινόταν σωστή διαχείριση στην καθαριότητα των εσωτερικών χώρων, τότε ένα μεγάλο ποσοστό από τα επισκεπτόμενα τους γιατρούς άτομα, για προβλήματα υγείας που προέρχονται από το επιβαρυμένο με «αιωρούμενα ρυπογόνα μικροβιακά φορτία» εσωτερικό περιβάλλον, δεν θα τους επισκέπτονταν.

Έτσι τα προβλήματα που προέρχονται από τους αιωρούμενους μολυσματικούς παράγοντες , δηλαδή τα αποσυντεθειμένα μέρη και τα περιττώματα των ακάρεων της εσωτερικής σκόνης (Dust mites) ,των παρασιτικών άκαρεων της  μεταδιδόμενης ψώρας, των κατσαρίδων, , τις ψείρες του σώματοςτων  ‘’απρόσκλητων επισκεπτών’’ μας, αλλά και από το τρίχωμα της γάτας η του ποντικού κλπ., πρέπει να λύνονται μέσα από μια επιμελημένη  εφαρμογή  επαγγελματικής απορρύπανσης και εξυγίανσης, έτσι ώστε να περιορισθούν κατά πολύ συμπτώματα ασθενειών. (π.χ άσθματος, αλλεργικής ρινίτιδας, δερματικές παθήσεις  κλπ.

Οι δε Ιατρικοί επιστήμονες επισημαίνουν , ότι εκτός από, τα περιττώματα των ακέραιων και η αποσύνθεση τούς, τα σπόρια των  βακτηριδίων της μούχλας  μπορεί να προκαλέσουν ανεπιθύμητες διαταραχές με Αυξημένη Επικινδυνότητα στις Λοιμώξεις.

Η Safe Clean Hellas με τα καινοτόμα προγράμματα του Green Services σας παρέχει μια ολοκληρωμένη υπηρεσία για ένα καθαρό και υγιεινό εσωτερικό περιβάλλον του σπιτιού σας, όπου όλοι στην οικογένειά σας το αξίζετε.

Αυτό γιατί η διαδικασία των Bio-εφαρμογών καθαρισμού των Εσωτερικών Χώρων αντιμετωπίζει την κάθε επιφάνεια, συμπεριλαμβανομένου του αέρα, αφαιρώντας έως και 99% των ρύπων, έτσι ώστε να μπορεί να σας προστατεύει από αερομεταφερόμενα ερεθιστικές ουσίες, εξουδετερώνοντας το πρόβλημα στην πηγή, αφήνοντας χώρο να σας μυρίζει φρέσκο και καθαρό.

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή στην επιλογή της μεθόδου, γιατί μια εφαρμογή χωρίς τον απαιτούμενο Επαγγελματικό Εξοπλισμό και την Επαγγελματική Κατάρτιση, μπορεί να οδηγήσει σε αντίστροφα αποτελέσματα από αυτά που προσπαθούμε να επιτύχουμε (επιμόλυνση, δευτερογενείς μολύνσεις κ.α.) .

Μικροβιολογική & Βακτηριακή Απολύμανση.

Η εφαρμογή μικροβιολογικής & βακτηριακής απολύμανσης , αναβαθμίζει τις Bio-Εφαρμογές καθαρισμού, με το εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ Απολυμαντικό, με αρ. αδείας 51834/2009, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα των τύπων,2,3,4,(98/8EC). Sera Απολυμαντικό pdf  «Απολυμαντικό ευρέως φάσματος  χρησιμοποιείστε το  με ασφαλή τρόπο. Διαβάζετε πάντοτε την ετικέτα και τις πληροφορίες σχετικά με το προϊόν πριν από τη χρήση»

Πληροφορίες με email στο  info@safecleanhellas.gr ,ή καλέστε στα τηλ. 2810 54.24.54, 6976688984

Σχετικά Άρθρα

 1. Τι γνωρίζετε για τους ‘’άγνωστους κίνδυνους’’ μετά τον καθαρισμό των στρωμάτων;
 2. Bio-Απορρύπανση, Bio-Εξυγίανση, Bio-Απολύμανση.!!
 3. Οι εξελίξεις της επικίνδυνης και πολυδάπανης μούχλας !!!
 4. Μούχλα στο στρώμα!!!!
 5. Μήπως πρέπει να αναβαθμίσουμε το πολύπλοκο εσωτερικό περιβάλλον;
 6. Φιλοξενία: Άμεσες λύσεις για περιορισμό τυχόν δυσμενών επιδράσεων στη Δημόσια Υγεία.
 7. Τι Πρέπει να Προσέξετε πριν Καθαρίσετε τα Στρώματα.
 8. Βελτιωμένη Αποτελεσματικότητα Εφαρμογών Περιβαλλοντικού & Υγειονομικού Ενδιαφέροντος.
 9. Πολυδάπανες οι ‘‘κρυφές χρεώσεις’’ μετά τον καθαρισμό στρωμάτων.
 10. Φροντίδα με σωστή συντήρηση των στρωμάτων.
 11. Τα θεμελιώδη κριτήρια ποιοτικής Bio – απορρύπανσης στα πρότυπα του ”Απόλυτα Καθαρού ”
 12. Εξασφαλισμένη αντιμετώπιση επιβλαβών οργανισμών σε εσωτερικούς χώρους.
 13. Η τήρηση βασικών κανόνων με ολοκληρωμένα περιβαλλοντικά μέτρα διαχείρισης για την προαγωγή υγείας.
 14. Κατσαρίδες και μικροτριχίδια τρωκτικών αιτίες αλλεργιών.!!
 15. Όσα θα θέλατε να ξέρετε για φροντίδα σωστής συντήρησης στρωμάτων.
 16. Τα περί Bio-λογικών καθαρισμών στα υπνοδωμάτια.!!
 17. Για Ποια Καθαριότητα Στρωμάτων Μιλάμε;
 18. Ανασταλτική ανάπτυξη και στους «Bug bugs».!!!
 19. Προετοιμασίες για την αντιμετώπιση  των ‘’απρόσκλητων εισβολέων’’.
 20. Επαγγελματικές Bio- εφαρμογές καθαρισμού στρωμάτων.

Τα σχόλια είναι κλειστά.