Πλύσιμο Στρωμάτων

Πλύσιμο στρωμάτων

Λεκιάστηκε μην το πετάτε ….κάντε το σαν καινούργιο.

Οι Βεβαιωμένες Bio-εφαρμογές καθαρισμού με απορρύπανση και εξυγίανση, γίνονται με εξειδικευμένες μεθόδους, επιμελημένων αντιρρυπαντικών προγραμμάτων προηγμένης τεχνολογίας, χωρίς την χρήση χημικών, δημιουργώντας στο μέγιστο βαθμό καθαρούς και υγιεινούς εσωτερικούς χώρους.

 Think decontamination ….το άλλο πρόσωπο της υγιεινής !!

Η Διαφορετικότητα μεταξύ των παρεχομένων υπηρεσιών για “καθαρούς εσωτερικούς χώρους” απέναντι στην υγιεινή διαβίωση, δίνει τη δυνατότητα ανάδειξης της πραγματικότητας, ώστε να ανακαλύψτε και ‘σεις τις καινοτόμες Bio-εφαρμογές Διαχείρισης των εσωτερικών χώρων.

Η αύξηση ιών, βακτηρίων, αλλά και η αύξηση της ανθεκτικότητας των πληθυσμών σε πολλά παράσιτα (ζωικών έχθρων), δημιουργεί αυξανόμενες ανάγκες αντιμετώπισης με απαιτήσεις , απέναντι στα προβλήματα της“ εσωτερικής επιμόλυνσης.

Πρωταρχικός μας στόχος είναι η αφιέρωση, η υποχρέωση και η συνεχής υποστήριξη, ώστε να αποτελούν τις βάσεις μιας “Ασπίδας προστασίας”για τον άνθρωπο, την περιουσία και το περιβάλλον.

Bio-Mattress Cleaning: Μετά τις Bio-Εφαρμογές καθαρισμού εφαρμόζουμε Εξειδικευμένες Bio-Εφαρμογές και «Ανέγγιχτο πλύσιμο στρωμάτων»,

ώστε να αφαιρεθούν επιπλέον κιτρινίλες, τρεξίματα, αίμα, ακόμα και «μούχλα», προσφέροντας σας μία φυσική λύση στην εσωτερική ρύπανση.

Με το «ανέγγιχτο πλύσιμο» η εφαρμογή μικροβιολογικής & βακτηριακής απολύμανσης του SERA Απολυμαντικού, αναβαθμίζει τις Bio-Εφαρμογές καθαρισμού, είναι δε εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ , σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα των τυπων,2,3,4,(98/8EC).Sera Apolymantiko. Απολυμαντικό ευρέως φάσματος  χρησιμοποιείστε το με ασφαλή τρόπο. Διαβάζετε πάντοτε την ετικέτα και τις πληροφορίες σχετικά με το προϊόν πριν από τη χρήση.
Στρωμα.2jpgΗ Ολοκλήρωση της αξιόπιστης εφαρμογή του «ανέγγιχτου πλυσίματος»  με Πρωτοποριακή μέθοδο Sanosil Disinfection, προσφέρει εξουδετέρωση όλων των παθογόνων μικρόβιων, βακτηρίων, ιών, ζυμών και μυκήτων, αναστέλλοντας την εκ νέου επιμόλυνση . Το Sanosil SUPER 25 ως απολυμαντικό είναι εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ, χωρίς αρώματα και χρωστικές ουσίες, φιλικό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον . (αποσυντίθεται σχεδόν 100% σε νερό και οξυγόνο). Sanosil Περισσότερα…

Επιπλέον με το «ανέγγιχτο πλύσιμο» θα αφαιρεθούν κιτρινίλες, τρεξίματα, ακόμα και «μούχλα», αλλά θα επαναφέρουμε και προβλήματα που δημιουργούνται από ‘’φτηνές μεθόδους’’ , που εκ των ύστερων γίνονται ‘’πιο ακριβές’’, αλλά και επικίνδυνες όχι μονό για τα στρώματα αλλά και για την υγεία.

Σχετικά Άρθρα

Περιβάλλον Υπνοδωματίου…

Η συνεχόμενη εξάπλωση της ψώρας, μια άκρως μεταδοτικής νόσου.

Η Διαφορετικότητα των Φιλοπεριβαλλοντολογικών Πρακτικών και Μεθόδων στους Εσωτερικούς Χώρους.

Η Μούχλα προσελκύει τα ‘‘αρπακτικά ακάρεα’’ στα σπίτια μας.

Μήπως γίνεται ‘‘ανεξέλεγκτη χρήση’’ βιοκτόνων στα σπίτια μας;

Ο 10λογος φροντίδας για οικονομία και ζεστασιά στο σπίτι.

Περισσότερη οικονομία, υγεία και ευημερία, με αλλαγές στους τρόπους καθαρισμού.

Καθαρισμός Στρώματος: Μια αγνοημένη υπηρεσία

Στρώμα:Λερώθηκε -λεκιάστηκε μην το πετάτε ….κάντε το σαν καινούργιο.

Μείωση “μικροβιακού φορτίου” για καθαρότερη και υγιέστερη κρεβατοκάμαρα

Ενημερωτικό Υλικό για Επιμορφωτικά Σεμινάρια με Bio-καθαρισμό και Πλύσιμο Στρωμάτων και Σαλονιών

Τα σχόλια είναι κλειστά.