Η Εταιρεία

Safe Clean Hellas: Αναβαθμισμένες Bio-εφαρμογές Διαχείρισης Εσωτερικών Χώρων στο Ηράκλειο Κρήτης

Ecofriendly House Cleaning Services

καθαρισμοί χαλιών, στρωμάτων, σαλονιώνΗ Safe Clean Hellas  πρωτοπόρος πάντα αναβαθμίζει με τις Bio-Εφαρμογές, τα καινοτόμα τμήματα του  Ecofriendly House Cleaning Services και τα  εξειδικευμένα προγράμματα απορρύπανσης με Βιο-καθαρισμούς Αντιρρυπαντικής Τεχνολογίας, για την τήρηση της καθαρότητας στους εσωτερικούς χώρους. Έχει καθιερωθεί ως ένα Πρότυπο Κέντρο Βιο Εφαρμογών Καθαρισμού και Εξυγίανσης με Εξειδικευμένες Διαχειριστικές Λύσεις στους εσωτερικούς χώρους.

Με την υψηλή ποιότητα στις ολοκληρωμένες λύσεις παροχής υπηρεσιών της, η Safe Clean Hellas είχε την δυνατότητα ανάπτυξης και επαγγελματικής διαχείρισης των διαμορφωμένων προγραμμάτων της, Green Services – Home Solutions, για μια Απόλυτα Ισορροπημένη Καθαριότητα και οικονομία με άμεσα αποτελέσματα.

Σε μια αγορά, όπου όλοι  “δείχνουν” ότι έχουν τις ίδιες υπηρεσίες,  στην Safe Clean Hellas μελετάμε, επιβλέπουμε  και υλοποιούμε ‘‘ειδικευμένες μετρήσεις’’ δεικτών προσδιορισμού για ‘‘ρυπογόνα μικροβιακά φορτία’’, εξασφαλίζοντας την απόλυτη ποιότητα μιας ισορροπημένης καθαριότητας πριν και μετά τον Βιο-καθαρισμό, ώστε να επιτύχουμε την διαφορά μέσα από την υψηλότερη ικανοποίηση για τους πελάτες μας. Κατ’ αυτόν τον τρόπο ο Bio-καθαρισμός μας είναι απόλυτα εγγυημένος.

Τέτοιες Αποδοτικές Μέθοδοι Ελέγχου απαιτούνται και είναι σημαντικές, ειδικά όταν μπορούν να εντοπίζουν διάφορους παράγοντες, που μπορούν να δημιουργήσουν κίνδυνους, στην υγειά, την περιουσία αλλά και το περιβάλλον.

Η Safe Clean Hellas στοχεύει στην επίτευξη της υψηλότερης θέσης στην αγορά της Κρητης,  μέσα από τα πρωτοποριακά προγράμματα ειδικευμένων Bio-Εφαρμογων  για την Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής σε επίπεδο υψηλής ποιότητας παροχής  υπηρεσιών.

Με τα τμήματα του Ecofriendly House Cleaning Services συμβάλουμε, ώστε να απομακρύνονται από τους εσωτερικούς χώρους , “ρυπογόνα μικροβιακά φορτία”, αλλεργιογόνα περιττώματα ακάρεων, βακτηρίδια, μύκητες  που βρίσκονται μέσα στα χαλιά, τις μοκέτες, τα σαλόνια και τα στρώματα . Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται προς ένα διαφορετικό τρόπο ζωής, πιο φιλικό προς το περιβάλλον.

Όσο η ζωή δυσκολεύει , τόσο το ενδιαφέρον για μια καλύτερη ποιότητα ζωής στο σπίτι θα αυξάνει.  Η επιστροφή στις φιλοσοφίες περί εσωτερικής αρμονίας και ηρεμίας ξαναμπαίνουν στην ζωή μας, με χιλιάδες προϊόντα και υπηρεσίες που συνδέονται με την ανθρώπινη αυτή ανάγκη.

Η Safe Clean Hellas ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των πελατών της,, αναλαμβάνει με το Πρόγραμμα Green Home Concept για εξειδικευμένο Βio-καθαρισμό των μοκετών, σαλονιών, στρωμάτων , χωρίς την χρήση χημικών  (Green Decontamination). Bio-καθαρισμός, υπηρεσίες βιο - καθαρισμών

Η έρευνα μας μέσα από την ενημερωση και την εφαρμογή των Bio-καθαρισμών μας έδειξε πως,  ένα μεγάλο ποσοστό καταναλωτών αλλά και  ξενοδόχων, θα προτιμούσαν για οικονομία να εφαρμόσουν την ασφαλή  ξηρή  μέθοδο πλυσίματος, αντί της αγοράς κάποιου φτηνού στρώματος.

Στην Safe Clean Hellas  πρωταρχικός μας στόχος είναι η αφιέρωση, η υποχρέωση και η συνεχής υποστήριξη στις αρχικές ανησυχίες μας που προέρχονται  από τις ραγδαίες εξελίξεις και αλλαγές που επιβάλλει η σημερινή εποχή, ώστε μέσα από το δημιουργικό ποιοτικό άλμα για την κάλυψη των αναγκών μιας ποιοτικά αναβαθμισμένης καθαριότητας, να αποτελούν τις βάσεις μιας «Ασπίδας προστασίας» για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Όταν στους εσωτερικούς χώρους έχει γίνει  απεντόμωση η απλά έχετε ψεκάσει για έντομα ( κατσαρίδες , κουνούπια, κοριούς, μύγες, ακάρεα,κλπ)  πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή, διότι εκτός από τα περιττώματα τους και τα αποσυνθεμένα μέρη τους , δημιουργούν ένα επιβαρυμένο περιβάλλον με “εσωτερική επιμόλυνση”, ώστε να είναι μια από τις αιτίες στην πρόκληση αλλεργικού άσθματος.

Ειδικά τα δυο τελευταία χρόνια η εκδήλωση ενδιαφέροντος σε Bio-Εφαρμογές με επαγγελματική απορρύπανση για Εξυγίανση  της “εσωτερικής επιμόλυνσης” ήταν αυξημένη, είτε γιατί στον εσωτερικό χώρο υπήρχε “δυσαρμονία οσμών και αλλεργικού  φτερνίσματος”, είτε γιατί ο γιατρός ζήτησε ένα καθαρότερο και πιο υγιεινό περιβάλλον, για την εφαρμογή της χορηγηθείσας θεραπευτικής αγωγής.

Για της απαιτήσεις στην ζήτηση Παρερχόμενων υπηρεσιών, για μια Ισορροπημένη Καθαριότητα, η Safe Clean Hellas αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της με τις εφαρμογές του κατοχυρωμένου Συστήματος  Καθαρισμού και Εξυγίανσης του αέρα HealthWay EMF™ (Enhanced Media Filtration) με την επαναστατική ζώνη εξουδετέρωσης μικροοργανισμών με χαρακτηρισμό Ιατρικής Συσκευής Τάξης ΙΙ από τον οργανισμό FDA των ΗΠΑ.

Ειναι πιστοποιημένο για τη δέσμευση σωματιδίων διαμέτρου έως και 0,1 μικρών, ποσοστό μεγαλύτερο από ένα αντίστοιχο σύστημα HEPA, αποτελεί δε την πιο σημαντική εξέλιξη στα συστήματα καθαρισμού του αέρα τα τελευταία χρόνια θέτοντας νέα πρότυπα στην έννοια του ‘’καθαρού αέρα στον εσωτερικό χώρο ‘’. Εξουδετερώνει: 98-100% ιούς,98-100% βακτηρίδια ,94-100% μύκητες

Το The Green Purification Group (TGPG) είναι μια Υψηλής Ποιότητας Εξυγίανση όλων των εσωτερικών χώρων και μπορεί να προσαρμοστεί και να εφαρμοστεί με θεαματικά αποτελέσματα, εξολοκλήρου η συμπληρώνοντας, σε Ξενοδοχεία, Καμπίνες Πλοίων, Αίθουσες Προβολών (σινεμάδες), Χώρους συνεδριάσεων, Μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων, Κέντρα Αποθεραπείας & Αποκατάστασης , (Hospitality) Γυμναστήρια, Παιδικούς σταθμούς, Επαγγελματικούς χώρους, Σπίτια, κ.λ.π.

Safe Clean Hellas Bio-Εφαρμογές : Ecofriendly House Cleaning Services

Safe Clean Hellas:Ecofriendly House Cleaning Services

Τα σχόλια είναι κλειστά.