Πλύσιμο Σαλονιών

Πλύσιμο Σαλονιών

Εναρμονισμένα Πρότυπα μίας Ισορροπημένης Καθαριότητας Στην ανάπτυξη των διαμορφωμένων προγραμμάτων, για την Προαγωγή Καθαριότητας και Υγιεινής σε επίπεδο υπηρεσιών, πρωταρχικός μας στόχος είναι η κάλυψη των αναγκών που προέρχονται από τις ραγδαίες εξελίξεις και αλλαγές που επιβάλλει η σημερινή εποχή , για την βελτίωση της ποιότητας του τρόπου ζωής αλλά και την θετική αποδοχή του καταναλωτικού κοινού.

Η καθιέρωση των άμεσων αντιρρυπαντικών μεθόδων, για μια ποιοτικά αναβαθμισμένη καθαριότητα στην αποτελεσματική διαχείριση του Εσωτερικού Περιβάλλοντος Χώρου, αποτελεί τις βάσεις μιας «Ασπίδας προστασίας» για τον άνθρωπο, αλλά και την μεταφορά θετικών μηνυμάτων στην Επέκταση της Ενεργειακής και Περιβαλλοντολογικής Συνείδησης.

Bio-Upholstery Cleaning: Μετά τις Bio-Εφαρμογές καθαρισμού εφαρμόζουμε την ενδεικνυόμενη και ασφαλή ξηρή μέθοδο πλυσίματος Utensil Care χωρίς κιτρινίλες, τρεξίματα, υγρασίες και μούχλα που προκαλούν κακοσμία, ανάπτυξη μυκήτων και καταστροφές.
Εξειδικευμένες Bio-Εφαρμογές σε ταπετσαρίες σαλονιών, αλκαντάρα, ναμπούκ, σουέτ, δερματίνες, κτλ.

Μικροβιολογική & Βακτηριακή Απολύμανση.

Φιλοσοφία μας, η Διαφορετικότητα των προγραμμάτων ανάπτυξης στις Bio-εφαρμογές Διαχείρισης Εσωτερικών Χώρων, φιλικές για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Η  αύξηση ιών, βακτηρίων, αλλά και η αύξηση της ανθεκτικότητας των πληθυσμών σε πολλά παράσιτα (ζωικών έχθρων), δημιουργεί αυξανόμενες ανάγκες, με απαιτήσεις.

Έτσι, οι δραστηριότητές της  Safe Clean Hellas  διευρύνονται και επεκτείνονται διαρκώς προσφέροντας ένα ευρύτατο φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών, όπως οι Εξειδικευμένες εφαρμογές μικροβιολογικής & βακτηριακής απολύμανσης , αναβαθμίζει τις Bio-Εφαρμογές καθαρισμού, με το εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ Απολυμαντικό, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα των τυπων,2,3,4,(98/8EC). Απολυμαντικό ευρέως φάσματος  χρησιμοποιείστε το με ασφαλή τρόπο. Διαβάζετε πάντοτε την ετικέτα και τις πληροφορίες σχετικά με το προϊόν πριν από τη χρήση.

  Sera Apolymantiko.PDF

Σχετικά Άρθρα

Επιμορφωτικά σεμινάρια για Bio-καθαρισμό και Πλύσιμο Στρωμάτων και Σαλονιών.pdf

Τα σχόλια είναι κλειστά.